donderdag 31 maart 2016

Nieuw NPO bestuur


Onze NPO heeft een nieuw bestuur en daar mogen we blij om zijn.

Hun achtergrond en de doelstellingen die zij geformuleerd hebben liegen er niet om en met een voor duivensportbegrippen jonge voorzitter moeten we toch ver kunnen komen. Ik wens ze veel succes en heb op voorhand al veel respect voor deze mannen. Je moet het maar durven!

Dat lijkt wellicht wat overdreven maar we mogen blij zijn dat we deze mensen bereid hebben gevonden, naast hun gewone werk/leven, hun nek uit te steken om tot een gestroomlijnde duivensport te komen die ook nog eens van deze tijd is. Er zal nieuw beleid ontwikkeld worden en dat zal betekenen dat sommige melkers zich benadeeld zullen voelen terwijl het voor de massa een verbetering kan zijn.

Maurice van der Kruk, 47 jaar jong, gaat het nieuwe team leiden


Er zal, zoals altijd, kritiek loskomen maar dat hoort erbij en moet ook kunnen. Ik hoop alleen dat we bespaard zullen blijven van grove persoonlijke aanvallen en het hakken op het bestuur via de social media. Er zijn er bij die geen maat kunnen houden en menen dat alles maar gezegd moet kunnen worden en bestuursleden uitmaken voor alles wat mooi en lelijk is. Van mij mag daar hard tegen opgetreden worden.

Mensen die er op uit zijn bestuursleden via social media daadwerkelijk te beschadigen mogen van mij gelijk bv een jaar een inkorvingsverbod krijgen. Ook ligt er een belangrijke taak voor o.a. de moderators op de verschillende fora. Laten we in hemelsnaam zuinig zijn op die bestuursleden die nog hun nek willen uitsteken. Persoonlijk vind ik dat wij die dan ook moeten beschermen tegen de ongeleide projectielen, waarvan er helaas ook in onze sport een aantal rondlopen