woensdag 6 juli 2016

Deelnemerslijsten OLR


De deelnemerslijsten van de Derby Algarve en Algarve Golden Race, beiden in Portugal, staan inmiddels online. En ook hier zie je een stevige groei in het aantal deelnemers verspreid over verschillende landen. Vooral Derby Algarve groeide enorm en heeft nu 1834 duiven om mee te beginnen terwijl de Golden Algarve met een indrukwekkende 5427 duiven van start gaat. De concurrentie is enorm.
 
Hokken van Algarve great Derby
 Opvallende nieuwe deelnemers o.a. Bart Geerinckx die ook terug te vinden is bij de Dapi Race in Denemarken samen met Bart van Oeckel en Gaston de Wouwer. Verder valt Leo Heremans op die bij de Derby Algarve ook een viertal heeft ingezonden. Ikzelf heb er 4 ingestuurd naar de Derby Algarve en 9 naar de Golden Algarve.
 
Hokken Golden Algarve
Als je de deelnemerslijst bekijkt plus de aantallen duiven kan je wel concluderen dat je daar niet met probeersels heen hoeft te gaan. Maar zoals Ad Schaerlaeckens ook meermalen schreef en ook de hoofdreden is dat de sport nog steeds bestaat: Goede duiven zijn niet het monopoly van de grote namen in onze sport.... Gelukkig maar!

Hieronder de doorlinks naar de deelnemerslijsten:


http://www.goldenracealgarve.com/entradas-2016?lang=en