woensdag 22 maart 2017

Positief


Rondom de plek waar ik woon begint de aarde weer te bruisen van leven, zeker op de momenten dat de zon schijnt. Een geweldig mooie tijd van het jaar vind ik altijd weer. Volop genieten van wat we hebben inclusief de duivensport. Een fantastische hobby waar je je alleen niet moet laten beïnvloeden door al die negatieve berichtgeving.
 

Echt niet normaal hoeveel er geklaagd wordt binnen onze sport, terwijl de meesten er niet eens buiten zouden kunnen. En altijd maar dat dreigen met stoppen omdat bepaalde dingen niet naar iemands zin zijn. Vaak denk ik dan bij mezelf; stop dan maar gauw want liever duivensport bedrijven met een stel leuke mensen als met van die azijnpissers. Gelukkig zijn er nog genoeg positieve sportvrienden en bestuurders die er hun schouders onder willen zetten.

Een verschijning die rap in aantal toeneemt is de grote zilver-reiger. Bij mij in de omgeving vliegen er ook een paar rond en zijn prachtig om te zien. Niet bepaald een schutkleur maar wel altijd strak in het pak. Gladder als de blauwe reiger die er altijd wat verfrommeld bij lijkt te zitten. Mooie nieuwe aanwinst!