zondag 16 februari 2020

Gouden Duifviering

Dit weekend vond in Belgiƫ het grootste en wellicht mooiste duivenfeest plaats. Zalencentrum Den Boomgaard in Ranst, zat weer bomvol enthousiaste liefhebbers. Een echt festijn met, net als de meest eerlijke Gouden Duif competitie zelf, mogelijkheden voor iedereen om zijn draai daar te vinden.
 


Houd je van dansen en luide muziek? Dan kan je daar helemaal uit je dak gaan als je dat leuk vind. Houd je er meer van om gezellig bij te praten met andere sportvrienden? Ook dan zijn er genoeg plekken waar je samen rustig wat kunt drinken of eten. Vind je het leuk om een serie duiven te bewonderen en te bekijken van de absolute top die er een erezaak van maken om voor de Gouden Duifveiling iets speciaals te schenken? Ook dan kan je op je gemak rondkijken en genieten van alles wat deze viering biedt.
 

Om een uur of 4 liep de zaal al aardig vol en zat iedereen nog braaf aan tafel...

 Genieten en verbroedering zijn de sleutelwoorden van deze happening, die niet meer weg te denken is uit de internationale duivensport. Een prestatie van formaat van het team van sportblad de Duif olv Rik en Jan Hermans. Grote klasse en proficiat voor alle betrokkenen!
 

Enkele uren later zat de stemming er volop in....