zaterdag 24 oktober 2020

FF bijpraten...

We pakken de draad weer op om regelmatig een update te verzorgen. We hebben een schitterende zomer achter de rug en ik had in die tijd weinig tijd/zin om achter de computer te kruipen. Daarbij is er ook een jonge hond ons gezin komen versterken, dus afleiding genoeg...Nu met de naderende herfst en winter in het verschiet komt die drang en tijd ook vanzelf weer. Er is veel gebeurd….

De duiven hebben op verschillende momenten ons niet in de steek gelaten en ook op andere hokken hebben ze de nodige kop prijzen gewonnen waaronder ook verschillende eerste prijzen tegen duizenden duiven.

Ook hebben we wat interessante versterkingen aangeschaft om progressie in de opbouw te houden. Wel meestal van dezelfde lijnen waar we al succes mee hadden. Maar ook daar komen we nog op terug...

We hebben deze site niet om onszelf op de borst te slaan of om onszelf te promoten met het doel om bv duiven te kunnen verkopen.

Dat doen we namelijk zelden of nooit. Alleen op de éénhoksraces worden na de finales, net als van de andere melkers, de duiven van ons verkocht.

We hebben deze site vooral om mooie en minder mooie momenten te delen met mensen die dat ook leuk vinden. En daarom zijn we ook altijd blij met de positieve reacties die we krijgen.


Uitgeteld....