woensdag 20 december 2017

Nieuwe DVD

Pigeon Pixels presenteert een hagelnieuwe DVD over Gerard Koopman. Ondanks het feit dat de insteek van de DVD ligt bij zijn marathonduiven, is deze DVD voor de meeste duivenmelkers echt interessant. Eerlijk gezegd vind ik de meeste duiven DVD’s vaak slaapverwekkende reportages met een voorspelbaar vraag en antwoordspelletje. Bij deze DVD heb ik vanaf het begin tot het einde geboeid zitten kijken en luisteren naar hetgeen de sympathieke Gerard te vertellen had. Het voelde alsof je bij hem op bezoek was en hij op een openhartige manier vertelde over zijn beleving.

Klik hier voor een pre-view: https://www.youtube.com/watch?v=Xid42Tpdas4

Wat bv echt belangrijk is om een waardevolle kweker binnen te halen, de overdreven aandacht voor de buitenkant van een duif, hoe je een duif kunt motiveren, de inrichting van zijn hokken, het ontluchten om de stof uit het hok kwijt te raken, het creƫren van droge plekjes om je mineralen neer te zetten. Bij alles wat hij vertelt merk je dat hij er goed over nagedacht heeft en dat zijn uitspraken vooral zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen en dingen uit proberen.

Ook technisch was de kwaliteit van de DVD erg goed en is gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken en dat hoor en zie je. Ook de inzet van een drone leveren prachtige beelden op Wat mij betreft een echte aanrader! Bestellen kan op www.duivenverkoop.nl/webshop