zondag 17 december 2017

O.L.R.

Wil je er op tijd bij zijn is het nu een goed moment om alvast een keuze te maken aan welke One Loft Race je eventueel zou willen mee doen. Vooral voor de goed georganiseerde races moet je niet te lang wachten met inschrijven. Eén van de beste qua organisatie, goede naam met betrekking tot betrouwbaarheid én transparantie is de Golden Algarve race met een finale van rond de 500 km eind september.

 
Deze race olv Emidio Rui is in een paar jaar uitgegroeid tot een fantastisch gebeuren in een heerlijke omgeving. Dat zie je ook wel op de finaledag waar duizenden melkers uit heel de wereld elkaar ontmoeten op het terrein waar de hokken staan. Het is ook één van de zwaarste races wat de concurrentie betreft. Bijna alle hokken van naam doen er aan mee met nazaten van hun beste duiven. En wat ik ook sterk vind van de organisatie is dat ze vanaf komend jaar een maximum hebben gesteld aan het aantal duiven dat een deelnemer mag inzenden.


Dit jaar wil ik aan een stuk of 5 races mee doen en zal ze hier ook allemaal benoemen. De eerste keuze die ik gemaakt heb voor komend seizoen is de Algarve Golden  Race: http://www.goldenracealgarve.com/   Sjaak Buwalda is één van de contactpersonen. Via hem stuur ik de duiven op en hij werkt  het op zijn Fries af, dwz geen bla bla, maar doen wat je zegt en beloofd. Bij hem kun je ook de nodige informatie krijgen, inschrijven en de duiven laten verzenden met het vliegtuig, zodat ze dezelfde dag al in Portugal in de hokken zitten. Zijn e-mail: buwaldaj@hotmail.com