zaterdag 5 januari 2019

2019

De hectiek van de afgelopen “feestdagen” is gelukkig weer achter de rug en we kunnen ons normale leven weer op pakken. De politici kunnen net als ieder jaar, na alle vernielingen en andere ellende, weer een aantal stevige one-liners loslaten.  Maar over een week of 4 zijn die woorden weer verwaaid door de gekte van alle dag. Jezelf er druk over maken helpt niet dus maar snel loslaten en weer genieten van de mooie dingen die er ook genoeg zijn.

Maatschappelijk gezien verwacht ik overigens wel een roerig jaar. Op zich leven we in een interessante tijd en ik ben ook erg benieuwd hoe lang een minderheid het kan volhouden om de meerderheid de les te lezen.

Er spelen in de wereld echt wel een aantal problemen die om een krachtige oplossing vragen, maar het lijkt me handiger als daar mensen over beslissen die ook weten waarover ze praten.... Nu wil elk breiclubje met 6 leden mee praten over grootschalige internationale problemen. We gaan het allemaal zien en ondanks het vele geneuzel in de marge wens ik u allen een gezond en plezierig jaar toe. Laat je vooral niet gek maken…:)
 

Hier alvast een voorproefje van één van de onderwerpen die in 2019 veelvuldig in de nieuwsmedia aan bod zullen komen....
https://www.ad.nl/binnenland/een-huisdier-is-net-zo-slecht-voor-het-milieu-als-met-je-suv-naar-marokko~ab3e9d06/