vrijdag 15 februari 2019

BeurzenKomende 2 weken staan er twee prachtige voorjaarsbeurzen op stapel. Dit weekend trapt Fugare af in Kortrijk met een zaal vol interessante standhouders. Voor een ieder is er wel wat te halen of te zien. En buiten dat is het dé ontmoetingsplek om even met andere sportvrienden bij te praten of om bv iemand een compliment te geven voor zijn of haar sterke spel vorig seizoen…. Alhoewel dat laatste niet de sterkste kant is van veel melkers.

Maar laten we positief blijven en genieten van het mooie weer en deze prachtige beurzen. Altijd weer een teken dat het voorjaar echt is aangebroken en het nieuwe (vlieg) seizoen dichtbij is.
Klik hier voor info over Fugare: http://www.fugare.be/nl/home/#.XGaIE-TCF9BVoor de mensen die verhinderd zijn om naar Kortrijk af te reizen is er een herkansing in Houten in het weekend van 2 en 3 maart. Zelf kijk ik daar graag altijd even rond en ook kun je daar voor verschillende éénhoksraces al de eerste duiven aanleveren omdat de meeste races daar een stand hebben.

Houten wordt ook steeds populairder om wat jongen aan te schaffen waar dit seizoen al mee gevlogen kan worden. Eigenlijk een soort markt van Lier maar dan binnenshuis. Binnen de duivensport zijn beiden beurzen aanraders wat mij betreft. Net als Kassel in Duitsland. Hier de site met info over de beurs in Houten: http://www.proffsport.nl/